Мicrosoft lumia cafe
Едно приятно събитие за добро утро.
гледай видеото
Компанията МОСТ Компютърс е клиент на агенцията от 2014 г.

Съвместната работа е свързана с бранда Nokia. Реализирани проекти в различни по големина и вид BTL кампании в цялата страна.

Включени услуги
1. Криейтив 
2. Дизайн, предпечат и печат на рекламни материали
3. Техническо обезпечаване на събития
4. Производство на рекламни материали и брандинг
5. Сценарий
6. Кетъринг
7. Фото и видео заснемане
8. Оборудване под наем
9. Хостове, хостеси и супервайзери
10. Облекла
 

Покана

Покана за кандидатстване с идейна концепция за цялостно организиране на събитие в централните офиси на Теленор и Виваком.


Цел

Кампанията имаше за цел да демонстрира новите телефони на Microsoft от Lumia серията пред служители в централните офиси на Теленор и Виваком.


Предложение

Заложихме на концепция по представяне на телефоните чрез игри и по-нестандартно сутрешно посрещане на служителите на Теленор и Виваком.

"Това, което бихме изтъкнали като техен позитив, е, че реално получаваме консултиране в посока реализиране на нашата фирмена политика. Изразяваме благодарността си към екипа на „Алтърнатив Адвъртайзинг“ ЕООД за професионализма и уменията им за работа със специфични изисквания."
Мария Митева
Маркетингов мениджър
Кампания


Майкрософт Лумиа Кафе е съвместен проект на Майкрософт и МОСТ Компютърс.
Локации: Теленор, централен офис
Виваком, централен офис.
Период: 18-19.05.2016 г.
В началото на работния ден посрещахме служителите на Теленор и Виваком  с позитивно настроение, много изненади, сутрешно ароматно кафе, а  дамите получаваха цвете за позитивен старт на деня. С помощта на забавни игри и водещия Део, смеем да твърдим, че събитията бяха харесани от всички хора в централите на Теленор и Виваком. За всички участници в игрите, имаше много подаръци.18 май, централен офис Теленор

Прекрасното време ни позволи да позиционираме хостовете навън. Дамите бяха очаровани от слънчогледите и положителната емоция преди началото на работния ден. Усмивките по лицата на всички служители заблестяха, след като Део ги посрещна с типичното си чувство за хумор и забавните игри, които бяхме организирали.18 май, централен офис Теленор

Прекрасното време ни позволи да позиционираме хостовете навън. Дамите бяха очаровани от слънчогледите и положителната емоция преди началото на работния ден. Усмивките по лицата на всички служители заблестяха, след като Део ги посрещна с типичното си чувство за хумор и забавните игри, които бяхме организирали.19 май, централен офис Виваком

Служителите бяха посрещнати от нашия екип на място в сградата. И дамите и господата бяха изключително изненадани от нестандартния старт на работния ден. Срещата с Део предизвика много позитивни емоции и усмивки. Заснехме емоциите на видео клип, който да запамети това събитие. 


tick correct Да, искам да се абонирам за newsletter-a на Alternative Advertising.