ние не предлагаме услуги,
ние създаваме преживявания

услуга 1
BTL
и всичко към него

услуга 1
BTL
и всичко към него


BTL (BELOW THE LINE) е съвкупност от маркетингови кампании и събития, насочени към изграждане, поддържане и доразвиване на брандовете. В началото по своята същност BTL се е реализирал без средства за медийна комуникация, но през последните години активната колаборация с медийните и онлайн каналите на комуникация е именно тази, която дава оптимален резултат. В нашето портфолио се включва създаване на креативни концепции и цялостна организация на различни активности - дегустации, продуктови презентации, семплинг, вечерни промоции, специализирани изложения и други.  
услуга 2
Events
и всичко към него

услуга 2
Events
и всичко към негоЧрез събитията може вербално, визуално или чрез преживяване да потопиш потребителите в пъстра палитра от обстоятелства и усещания, които да комуникират ползите на марката и да оставят в съзнанието на клиентите траен спомен за бранда. В нашето портфолио създаваме съдържание на събития като - представяне на бранда посредством интерактивни игри, откриване на различни обекти, събития с преживявания, пресконференции, корпоративни срещи и обучения, концерти с кауза или корпоративна насоченост, награждавания, частни партита и рождени дни, креативни работилници и други.
BTL events
BTL events
услуга 2
Events
и всичко към него

услуга 2
Events
и всичко към него


Чрез събитията може вербално, визуално или чрез преживяване да потопиш потребителите в пъстра палитра от обстоятелства и усещания, които да комуникират ползите на марката и да оставят в съзнанието на клиентите траен спомен за бранда. В нашето портфолио създаваме съдържание на събития като - представяне на бранда посредством интерактивни игри, откриване на различни обекти, събития с преживявания, пресконференции, корпоративни срещи и обучения, концерти с кауза или корпоративна насоченост, награждавания, частни партита и рождени дни, креативни работилници и други.